Hoe gaan we te werk?

We beginnen met het bespreken van je wensen ten aanzien van kleur, stijl, stoffen en details. Alles is mogelijk in ontwerp en stofkeuze, waarbij jouw persoonlijkheid en gewenste uitstraling het uitgangspunt is. Vervolgens nemen we je maten op, waarbij het belangrijk is dat je de lingerie aan hebt die je tijdens de bruiloft ook zult dragen.

 

Tijdens een tweede afspraak mag je de pastoile passen die wij ondertussen vervaardigd hebben. Je krijgt nu al een goed beeld van hoe je creatie eruit zal gaan zien. De laatste details waarover je mogelijk nog twijfelde, kan je nu zien en worden vastgesteld. Er kan nu ook een definitieve keuze gemaakt worden uit de stoffen, organza’s en kanten. Hierna gaan we aan de slag met jouw droomjapon!

Vervolgens is het tijd om je bruidsjurk te passen! Tijdens deze eerste pasafpraak kijken we zeer kritisch of alles goed zit. Soms is een extra pasafspraak nodig. Nadat wij de laatste handelingen hebben verricht, zoals het inleggen van de zoom, kom je een laatste keer je exclusieve creatie passen! En kan je je prachtige creatie in een beschermende kledinghoes meenemen.

 

Door onze werkwijze en besparende bedrijfsvoering kunnen wij onze prijzen relatief laag houden. Al bij het eerste gesprek geven we een prijsindicatie zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We garanderen kwaliteit en exclusiviteit tegen een redelijke prijs.